Toimitus- ja maksuehdot
Myymme taimia suoraan taimistolta ja lähetämme niitä pakettimyyntinä matkahuollon ja postin kautta. Mikäli toimitustapaa ei ole ilmoitettu, taimet toimitetaan matkahuollon kautta. Hinnat sitoumuksetta, vapaasti taimistollamme. Hinnasto on voimassa force majeure -ehdoin (pakkas- ja myyrätuhot yms.).

Pakkauskulut 10 € (ei sisällä postin ja matkahuollon rahtikuluja). Alle 35 € tilauksista pientoimituslisä 5 €/lähetys.

Matkahuollon kautta lähetettävissä paketeissa lasku on paketin sisällä muovitaskussa, maksuehto 14 vrk. Postin kautta lähetettävät tilaukset toimitetaan postiennakolla.

Taimet ovat myyjän omaisuutta, kunnes lasku on täysin maksettu. Lunastamattomien lähetysten kaikki kulut maksaa tilaaja.

Mahdollisista kuljetusvaurioista tai viivästyksistä on tehtävä reklamaatio rahdin kuljettajalle heti tavaraa vastaanotettaessa ja kirjallisena 7 päivän kuluessa. Emme vastaa matkalla sattuneista vahingoista.

Taimia tai laskua koskevat reklamaatiot on tehtävä taimien toimittajalle 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Kasvuunlähtötakuu on Viherympäristöliiton suositusten mukainen. Kasvuunlähtöreklamaatio on tehtävä 45 vrk:n kuluessa. Huomioithan, että joidenkin perennojen (esim. jumaltenkukat) maanpäälliset osat voivat lakastua jo kasvukauden aikana.

Pakettimyynnin osalta aloitamme perennojen taimitoimitukset vasta touko-kesäkuun vaihteessa pohjoisen sijaintimme takia. Vain puuvartisia kasveja sisältävien tilausten toimitukset voimme aloittaa jo toukokuulla. Puidin ja pensaiden isoja taimia emme toimita postin kautta. Lyhyen sesongin vuoksi toimitukset ruuhkautuvat. Tilaukset toimitetaan tilausjärjestyksessä. Taimien noudoista pyydämme sopimaan hyvissä ajoin etukäteen.

Tilaukset sähköpostilla (myynti@sarkanperennataimisto.fi) tai postitse.