Toimitus- ja maksuehdot
Myymme taimia suoraan taimistolta ja lähetämme niitä pakettimyyntinä vain matkahuollon kautta. Hinnasto on voimassa force majeure -ehdoin (pakkas- ja myyrätuhot yms.).

Tilaukset sähköpostilla osoitteeseen: myynti@sarkanperennataimisto.fi tai postitse. Voit käyttää kotisivuiltamme löytyvää tilauslomaketta tai tehdä vapaamuotoisen tilauksen, kunhan tarpeelliset yhteystiedot löytyvät tilauksesta. Muistathan laittaa tilaukseen puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi!

Puhelintilaukset arkisin klo 10:00-12:00.

Pakettimyynnin toimitukset alkavat touko-kesäkuun vaihteessa. Tilaukset toimitetaan tilausjärjestyksessä. Ennakkoon varattujen taimien noudoista pyydämme sopimaan etukäteen. Puita ja pensaita myymme vain suoraan taimistolta Arkkukarista.

Pakkauskulut 20 € (Huom! Ei sisällä matkahuollon rahtikuluja). Alle 40 € tilauksista pientoimituslisä 10 €/lähetys. Paketeissa on lasku muovitaskussa. Maksuehto 14 vrk. Taimet ovat myyjän omaisuutta, kunnes lasku on täysin maksettu. Lunastamattomien lähetysten kaikki kulut maksaa tilaaja.

Mahdollisista kuljetusvaurioista tai viivästyksistä on tehtävä reklamaatio rahdin kuljettajalle heti tavaraa vastaanotettaessa. Taimisto ei vastaa matkalla sattuneista vahingoista. Taimia tai laskua koskevat reklamaatiot on tehtävä taimistolle sähköpostitse 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Kasvuunlähtötakuu on Viherympäristöliiton suositusten mukainen. Kasvuunlähtöreklamaatio on tehtävä kirjallisena 30 vrk:n kuluessa. Huomioithan, että joidenkin perennojen maanpäälliset osat voivat lakastua jo kasvukauden aikana, esim. jumaltenkukat, liljat, vuokot ym.