Särkän perennataimisto

Särkän Perennataimisto  sijaitsee Raahessa, Järvelänjärven rannalla, 8-tien varrella Ks. kartta!


Hyvät asiakkaamme!

Kiitos kärsivällisyydestänne. Olemme saaneet tilausruuhkan puretuksi. Jatkossa saatte taimet muutaman päivän sisällä tilauksesta. Matkahuollon kautta lähtevien tilausten pakkauspäivät ovat maanantai ja tiistai.

Taimia löytyy edelleenkin hyvin. Jotkut taimet ovat loppuneet tilapäisesti, mutta uusia valmistuu, tai pyrimme aina löytämään lähinnä vastaavan tilalle.

Pysytään kärsivällisinä, kunnioitetaan toisiamme ja pidetään turvavälit.

Tervetuloa taimistolle ajan kanssa, iloisin mielin!

Jari ja taimiston henkilökunta

Tilauksen voit tehdä suoraan sähköpostiin:
myynti@sarkanperennataimisto.fiTaimistomme Raahessa on erikoistunut monivuotisten kukkien kasvatukseen. Kasvatamme monipuolista valikoimaa perennoja, jotka lisäämme enimmäkseen omista emokasveista. Myymme taimet ylpeinä tietäen niiden olevan hyviä ja kestäviä.

Taimimyymälässämme on oman perennatuotannon lisäksi runsas valikoima hedelmä- ja lehtipuita, havuja, pensaita, ruusuja, köynnöksiä, marjapensaita ja muita hyötykasveja. Meiltä löydät myös harvinaisempien perennojen ja köynnösten sekä luonnonkasvien taimia.

Myymme perennoja ympäri Suomea myös taimimyymälöille, taimistoille sekä kunnille ja kaupungeille. Jälleenmyyjille ja julkisten kohteiden rakentajille lähetetään tukkuhinnsto pyydettäessä.

Hae elämyksiä ja uusia ideoita omaan puutarhaasi taimistomme näyteistutuksista, joissa riittää nähtävää keväästä syksyyn. Tervetuloa tutustumaan taimistoomme! Olemme aivan 8-tien varrella, joten meille on helppo tulla, ja parkkitilaa on reilusti.

Särkän Perennataimisto
Valtatie 925, 92210 ARKKUKARI, (Raahe),
Puh: (08) 263 369
e-mail
Ajo-ohje taimistolle


Perennat keväällä Taimiston myyntivalikoimaa Perennojen näyteistutuksia

Copyright © Särkän Perennataimisto 2020

Sivustoa on päivitetty 25.2.2020.
Taimiston pääsivulle