AJANKOHTAISTA

  Hinnaston päivitys 2023 on valmis

  Ohjeet mobiililaitteiden käyttäjille

  FinE-kasvit: kestäviä suomalaisia
Särkän Perennataimisto
Valtatie 925, 92210 ARKKUKARI,
(Raahe), Puh: (08) 263 369
e-mail
Ajo-ohje taimistolle
Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Huom! Taimistolta noudettavista, isommista taimieristä voit jättää tarjouspyynnön sähköpostiin Excel-tiedostona. Pyydä tarvittaessa valmis tarjouspyyntölomake.


Taimistomme Raahessa on erikoistunut monivuotisten kukkien kasvatukseen. Kasvatamme monipuolista valikoimaa perennoja, jotka lisäämme enimmäkseen omista emokasveista. Myymme taimet ylpeinä tietäen niiden olevan hyviä ja kestäviä.

Taimimyymälässämme on oman perennatuotannon lisäksi runsas valikoima hedelmä- ja lehtipuita, havuja, pensaita, ruusuja, köynnöksiä, marjapensaita ja muita hyötykasveja. Meiltä löydät myös harvinaisempien perennojen ja köynnösten sekä luonnonkasvien taimia.

Myymme perennoja ympäri Suomea myös taimimyymälöille, taimistoille sekä kunnille ja kaupungeille. Jälleenmyyjille ja julkisten kohteiden rakentajille lähetetään tukkuhinnsto pyydettäessä.

Hae elämyksiä ja uusia ideoita omaan puutarhaasi taimistomme näyteistutuksista, joissa riittää nähtävää keväästä syksyyn. Tervetuloa tutustumaan taimistoomme! Olemme aivan 8-tien varrella, joten meille on helppo tulla, ja parkkitilaa on reilusti.


     
 
 

Copyright © Särkän Perennataimisto 2023


Sivustoa on päivitetty 3.3.2023.

Taimiston pääsivulle